O której godzinie gramy w sobotę z Rekordem?
Czyli do końca się będziemy martwili czy wogóle zagramy w sobotę 😅
Czy ktoś wie jaki jest dokładny termin i godzina pierwszego meczu. Chyba że czekamy na inne drużyny co rozgrywają mecze na naszym stadionie a my znów ostani w kolejce jesteśmy. Ps. Oby nie o 12 w niedziele 😅
Spokojnie po jutrzejszym sparingu myślę że pojawią się informacje o kolejnych wzmocnieniach zespołu w sumie już czas na to bo zostały 3 tygodnie nie całe.
Jacyś nowi zawodnicy na treningach? Ktoś coś wie nowego? Z góry dzięki 🙂
Może ktoś właśnie z Turzy przyjdzie. Po miejscu w tabeli można wywnioskować ze ktoś się może nadaje.
A ja się nie dziwię ze odszedł. Tylko mam nadzieję że odszedł żeby zostać 1 trenerem gdzies a nie ze względu że się z klubem nie dogadał, bo jak tak będzie to tylko czekać aż trener Wieczorek odejdzie a to już będzie sygnał że może być nie ciekawie w przyszłym sezonie 🙂
No jasne dać odpocząć kilku zawodników i przegrać 5:0 i obniżyć morale naszym grajkom. Fajny pomysł. Jeszcze żeby było kim ich zastąpić na poziomie ale nie ma zmienników wartościowych.
No niestety. Na przyszłość może my kibice będziemy mieli coś do powiedzenia. Zrobić ankietę na przykład co do godzin rozgrywania meczy.
Miejmy nadzieję że ktoś to czyta z zarządu i zrobi kroki żeby jednak przenieść mecz na inny Dzień. Mamy poniedziałek więc jest jeszcze czas.
Szkoda ze nas kibiców mają głęboko gdzieś. Następnym razem niech zrobią mecz o godzinie 10 w w sobotę lub niedzielę.
LP. | DRUŻYNA | Z | R | P | PKT |
1 | Raków II Częstochowa | 12 | 2 | 3 | 38 |
2 | Rozwój Katowice | 11 | 3 | 3 | 36 |
3 | Sparta Katowice | 9 | 4 | 4 | 31 |
4 | Piast II Gliwice | 8 | 5 | 4 | 29 |
5 | Victoria Częstochowa | 9 | 2 | 6 | 29 |