Odpowiedź forum utworzona
-
AutorWpisy
-
Andrzej WrzosekUczestnik
Z tej rozmowy wnioskuje ze do pierwszego meczu nie wiadomo kto przyjdzie
Namowic johana i dudiego ale on ma spine z prezesem podobnoAndrzej WrzosekUczestnikKto przyjdzie w zimę?
Kogo byście chcieli ?
Trener mówił o zawodnikach którzy już tu graliAndrzej WrzosekUczestnikNajbardziej prezesowi zależało jak pojechał do Wieliczki sprawdzić czy Wojtek Wenglorz i Michał Gałecki trenują z Turzą
Na jedne z pytań od byłego zawodnika Odry odpowiedział: nie wiem kim jesteś
Na wczorajszym meczu nagadał pełno banałów a tak naprawdę gówno robi w kierunku lepszej Odry
Uwaga zdrowotna dla Presesa
Proszę zrzucić kilka kg bo zaraz butów nie będziesz umiał zawiązaćAndrzej WrzosekUczestnikPisałem tutaj czasami
Grałem u trenera Babuchowskiego w „starei” Odrze i znam dobrze z chłopakami co grali w okręgówce i smutno że tak się dzieje a będzie jeszcze gorzej
Klub stał się darmozjadem dla miasta którego nikt nie chce utrzymać
Miasto nie ma kasy na zorganizowanie dni miasta
Żaden poważny inwestor tu nie wejdzie przez burdel w papierach i długi
A parę km dalej jest 3 liga
Zbliżają się ciężkie czasy
Dodatkowo jeden z byłych zawodników Odry za czasów Trenera Burka szykuje materiał na temat sytuacji które się działy
W materiale wypowiada się spora liczba zawodników
Lokalnie się odbije napewno
Mam nadzieję że Odrą wróci tam gdzie jej miejsceAndrzej WrzosekUczestnikNajlepszym transferem Prezes?
On nie stal obok prezesa,gość nie ma o niczym pojęcia, razem z Hauderem blokuje odejście 2 zawodników bo po prostu sa takimi ludźmi.Hauder jest człowiekiem zawistnym.Klub powinien zostać zaorany i zbudowany na nowo bez takich ludzi jak Hauder i Piwoński który na niczym się nie zna
Kibice pewnie nie wiedzą ale muszą się sądzić z 2 zawodnikami bo utrudniają im odejście z klubuAndrzej WrzosekUczestnikTrener Nowak odchodzi z Odry, rozwiązał kontrakt
Dziwne ze odra milczy w tej sprawieAndrzej WrzosekUczestnikNie jestem piłkarzem spokojnie
Znam się z chłopakami i po prostu wiem że sytuacja jest fatalna a kolejne trupy z szafy wypadnąAndrzej WrzosekUczestnikto spytaj jednego chłopaka z drużyny, bo chodzą po mieście i się żalą
Andrzej WrzosekUczestnikŻaden z tych zawodników nie jest lepszy od chłopaków którzy tu grają
Jedynym plusem jest to że mają status młodzieżowca
Sytuacja w klubie jest dramatyczna
Zawodnicy skarżą się, nie ma wody na treningu(piją wodę z kranu) , nie ma masażysty, na treningu jest 8 piłek
W 3 ligowym klubie nie ma masażysty, to jakiś żart.
Już nie mówiąc o tym że po ostatnim sparingu nie zapłacono sędziom i kamerzyście…Andrzej WrzosekUczestnikAngelo ma rację,chłopaki ciężko trenują bo 3 liga to inny poziom, cięższe granie. W większości meczów może być tak że będziemy się bronić rzadziej atakować.Po dzisiejszym sparingu uważam że nadaje się góra 2 zawodników. Dyrektor rozmawiał z wszystkimi zawodnikami, niektórzy jednak dostali takie propozycje że śmiech na sali
Priorytetem jest zatrzymanie Krzyżoka i Lalko, jestem przekonany że Tabala wróci bo nikt takich pieniędzy za niego nie daAndrzej WrzosekUczestnikTen napastnik to Kamil Adamek
Bez szans na jego pozostanieAndrzej WrzosekUczestnikNie wiadomo czy Marcin Wodecki zostanie
Na dzień dzisiejszy nie dogadał się Lalko, Tabala, Abuladze, Krzyżok
Byłem na sparingu w sobotę i nie napawa to optymizmem, żaden z zawodników nie jest na 3 ligeAndrzej WrzosekUczestnikNie ma czegoś takiego jak akademia w Odrze Wodzisław, klub nie zrobił nic żeby zrobić akademie żeby zatrudnić trenerów, pierwszy zespół trenuje na beznadziejnym boisku bo na goslawie nie mogą więc akademia nawet nie miałaby gdzie trenować
Andrzej WrzosekUczestnikJak nie wiadomo o co chodzi…
Andrzej WrzosekUczestnikZ klubu odchodzi Bialas Abuladze Tabala Zieliński Kacperski to pewne
Narazie nie trenuje Woś i Lalko bo klub zalega im z wypłatami -
AutorWpisy