Cenny punkt na bardzo trudnym terenie a co do gry to Polonia tydzień temu zagrała tam finezyjny futbol i poległa z kretesem. Kilka roszad w składzie pokazało że chyba jedni zasługują na grę w wyjściowym składzie gdzie taki Kruppa przerwał multum groźnych sytuacji przeciwnika ale przy 2 golu był nieco spóźniony za napastnikiem, ale mimo to obrona dzisiaj zagrała dobrze bo sytuacji golowych mimo momentami sporej przewagi Rekord prawie nie stwarzał, bo zawsze był na posterunku ktoś z trójki środkowych obrońców. Jedynie co martwi w kolejnym meczu to postawa prawego wahadła obojętnie czy gra tam Kovernyk czy Wenglorz jest katastrofa.Akcji prawą strona groźnych nie ma praktycznie wcale a dzisiejszy karny dla Rekordu rozpoczął się od straty piłki przez Kovernyka, który mając ja pod kontrolą mógł zrobić wszystko a tak kombinował że ja stracił poszło podanie w pole karne. Dziwi mnie też dlaczego nasz nowy zawodnik Karpenko nie został zmieniony jak było widać że od 60 minuty nie ma już sił do biegania i gra na oparach.Ogolnie jednak ten punkt każdy z nas przed meczem brałby w ciemno.
LP. | DRUŻYNA | Z | R | P | PKT |
1 |
![]() |
13 | 2 | 4 | 41 |
2 |
![]() |
12 | 3 | 4 | 39 |
3 |
![]() |
11 | 4 | 4 | 37 |
4 |
![]() |