Odpowiedz na: Mecze Odry w rozgrywkach III ligi

Kibic01
Uczestnik

Trzeba przyznać, że byliśmy zespołem słabszym jeśli chodzi o wykreowane sytuacje bramkowe. Tak na prawdę punkt możemy zawdzięczać naszemu nowemu bramkarzowi.

Sip – myślę, że pokazał powody dla których szybko o Antkowiaku będzie można zapomnieć. Najlepszy zawodnik na boisku. Możliwe, że popełni jakiś błąd, bo wciąż młody bramkarz, ale z dużym potencjałem, ratował nam dupę w takich sytuacjach, że na prawdę szacun.

Wenglorz – ofensywanie dobry jak zazwyczaj, choć brakowało mu kluczowego dokładnego podania, w defensywie słabo, jego stronę i Kruppy często się z łatwością przedostawała ofensywa Gorzowa.

Kruppa/Krzyżok – patrząć na ilość sytuacja jaką miała Warta to raczej słabo cała gra obronna wygląda. Kruppa plus za bramkę.

Niemiec – ciekawy zawodnik, fajnie wyglądał w grze do przodu do czasu jak grał na lewej obronie, a potem lewonożny zawodnik na prawej obronie hmm rzadkość

Gać – taka nie do końca jego pozycja, ale jak dla mnie wywiązywał się w miare z obowiązków w defensywnie i nie raz rozpacznymi interwencjami blokował strzały.

Flak – słabo bardzo słabo, jeden ze słabszych. Czekamy na Zdunka.

Kalisz – miłe zaskoczenie, fajnie operował piłką, szybki, brakowało ostatnio podania, ale z nadziejami na następne mecze

Borek – jeden dobry strzał, tak to parę prób dryblingu, można oczekiwać więcej

Czuban – myśle że ma potencjał, potrafił się zastawić, zgrać piłke, zobaczymy co dalej

Piejak – no ciężko cokolwiek napisać, nic nie pokazał

Rezerwa:
Żelazowski – tragedia
Kłosek – tragedia + udział przy bramce dla rywali
Radzewicz – nic ciekawego
Tarka – no mógłbyć bohaterem
Fojcik – się nie nagrał

Z plusów – na razie nie dostajemy batów, paru zawodników daję nadzieję na lepszą gre, Warta się nie zbliżyła do nas

Osobiście na następny mecz bym wymienił Flaka na Zdunka jak będzie zdolny do gry, Piejaka na Czubana i Tarke na skrzydło. Plus Radza do rywalizacji z Kruppa do środka a nie na lewą obronę. I jedziemy, no na razie szczęście może i nam sprzyja i oby było już tak do końca i zostało poparte ciut lepszą grą.