Henryk Rączka

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
  • in reply to: Sytuacja w klubie – sprawy organizacyjne #38163
    Henryk Rączka
    Participant

Ogólnie jest tu grupa ludzi malkontentów którzy zawsze idą pod prąd
    Piszę Pan Panie grot o kolejnej dotacji…ile to tych dotacji w ostatnich latach poszło do klubu z Pańskich podatków ? Następna kwestią jest niezadowolenie z faktu że Pan Piotrowski dawał pieniądze Odrze będąc udziałowcem Sparty.Straszny problem,który już się rozwiązał.Nie wnikam w powody odejścia Piotrowskiego ale gdybym przez parę lat utrzymywał klub i czytał o pretensjach że jestem równocześnie w Sparcie też bym się zaczął zastanawiać czy ma to sens.Problemem jest nazewnictwo karnet-cegiełka.Myśle że wielu z was nie kupi ani cegiełki ani karnetu jakkolwiek by się to nazywało.Obserwujac sytuację od dłuższego czasu stwierdzam również że Pan Angelo dalej Nielot wykazuje aktywność w postach klubowych tylko po przegranych meczach co wpisuje się idealnie w ramy waszego narzekania.Klub aktualnie rozgrywa mecze w 5 klasie rozgrywkowej co niewątpliwie nie jest szczytem marzeń wielu z nas ale żeby to się zmieniło potrzebne są pieniądze które nie wiem skąd klub ma zorganizować skoro według was cegiełki-karnety beee,dotacje z miasta beee,prywatny sponsor beee.

in reply to: Sytuacja w klubie – sprawy organizacyjne #38147
    Henryk Rączka
    Participant

grot skoro cegiełki są również karnetami to napisz mi jaki klub rozdaje karnety że to w Odrze tak inaczej

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)