Reply To: Sytuacja w klubie – sprawy organizacyjne

grot
Participant

Od mniej więcej 2 lat przestałem chodzić na mecze. Nie dlatego, że gramy na 5 poziomie rozgrywek, ale dlatego, że ten klub nie ma żadnej ambicji bycia lepszym. Nawet ten poziom ich przerasta i nie mówię tu o piłkarzach ale o właścicielach, zarządach, prezesach. Cały ten marazm przenosi się też na zawodników, którzy nie mają żadnej ambicji i mają w dupie wyniki. Wykupiłem ostatni mecz z Łaziskami i przeraziło mnie to, że Ci ludzie nie wykazywali żadnej chęci zmiany niekorzystnego wyniku na swoim boisku. Ok, umiejętności mają małe ale to jest 5 liga i wystarczy tu pobiegać i powalczyć. Naprawdę dziwię się, że jeszcze są ludzie którzy chodzą na te mecze. To jakiś masochizm. Trener po meczu stwierdza, że ma słabych zawodników. To już przechodzi ludzkie pojęcie żeby w takim momencie takie rzeczy mówić publicznie. Niech zrezygnuje skoro nie potrafi w tych zawodnikach wykrzesać minimum ambicji. Wiem, że to kontrowersyjne ale całe szczęście, że nie wybudowali tego stadionu bo dla kogo ? Tej Odry, tej garstki ludzi ? Kto by to miał utrzymywać. Na facebooku Piotr Hojka napisał dlaczego od wielu lat nie szkolimy młodzieży ? Trampkarzy, juniorów ? To jest klub widmo i nie ma dla niego żadnej przyszłości. Po spadku na 6 poziom znowu będziemy się bronić przed spadkiem. Nie wiem nawet po co to piszę skoro i tak tego chyba już nikt nie czyta.