Reply To: Mecze Odry w IV lidze

luck69
Participant

Jej, dawno się nie odzywałem, bo grono forumowiczów takie, że lepiej by było spotkać się na 🍺 i pogadać. Zgadzam się w 100% z Wami…Grot w samo sedno👍 Byłem dzisiaj na B8 przy okazji startu rajdu rowerowego…smutne to …Niemcy obecni na rajdzie dużą grupą pytali czy to jest ten największy stadion…”obgryzione” siedzenia, rdza…syf kiła mogiła i mucha tse tse 😱😱😱. Wstyd!!! Jechaliśmy przez Balaton …wszystkich ludzi może 15…i po co te wywalone pieniądze???? Nasza Odra chyba już tonie na amen…i aż sam się sobie dziwię, bo twierdzę, że bez swoistego katharsis i zmian o których już dawno pisałem, a Wy też to potwierdzacie w swoich wypowiedziach…nie ma żadnej przyszłości…żadnej!!! To zresztą dotyczy całej polskiej kopanej, a nie tylko wodzisławskiego grajdołka. Gdzie tu mowa o jakimś modelu biznesowym, zarządzaniu…Na wiochach jest czysto przejrzyście …są sponsorzy to kluby grają bo mają bazę…a dotacje z samorządów to są granty …a nie podstawa budżetowa…Czuję…obym nie był złym prorokiem…może być krucho z dograniem do końca rundy…ale pozostaje wiara…S.A. trzeba zaorać!!!! Pozdrowienia stara wiara 👋