Odpowiedz na: Mecze Odry w IV lidze

Kibic01
Uczestnik

Trenera myślę że mamy dobrego, w poprzednim sezonie z tego młodego zespołu który miał, moim zdaniem wycisnął bardzo dużo. Osobiście liczyłem że w tym sezonie wzmocnią mu drużynę, a teraz mam wątpliwości czy personalnie jesteśmy w tym sezonie mocniejsi, gdzie Gajda obecnie jest totalnie beznadziejny. Z drugiej zaś strony nie wiem czy jego taktyka to trochę nie przerost formy nad treścią patrząc przez pryzmat ligi w której gramy. O ile ta sławna mobilność zawodników w ataku przynosi korzyści ( bo nawet wczoraj spokojnie mieliśmy kilka dobrych sytuacji żeby zamknąć mecz wcześniej, ale wykończenie nam szwankowało), o tyle mam wrażenie że w obronie to przynosi nam tylko problemy. Słodowy naprawia większość błędów i nieporozumień w naszej defensywie, problemy się pojawiają głównie jak go tam nie ma bo się podłącza prawa strona do ataku. I tutaj mam wrażenie że ryzykujemy, bo o ile te wrzutki są bardzo dobre i dają nam dużo ofensywnie, o tyle jest to kosztem obrony bo zazwyczaj zostajemy z rozwalona obrona to można było zobaczyć wczoraj dwukrotnie jak traciliśmy bramkę…