Jako że również i ja krytycznie odniosłem się do jakości ostatnich transmisji to odniosę się i do komentarza Kamila.
Bo ja również zgadzam się z @grot, że te negatywne komentarze to efekt uboczny frustracji wynikającej z gry drużyny. Pewnie jakbyśmy spokojnie prowadzili 3:0 i prezentowali ładną grę i by mi na 5 min wywaliło transmisję to bym się tym mniej przejął. Tylko poczekał na skrót, komenatrze pomeczowe…
A drugi powód (z przymrózeniem oka) to sami jesteście sobie winni. To oczywiście żart dotyczący tego że bardzo wysoko zawiesiliście poprzeczkę jakością dotychczasowych transmisji. Bo to że te transmisję są z praktycznie każdego domowego i wyjazdowego meczu to już duże osiągnięcie i nic standardowego na tym poziomie rozgrywkowym. Dodatkowo jakość przygotowywanych przez was materiałów jest na bardzo wysokim poziomie (komentarz, jakoś wideo). Porównując do tego co otrzymywaliśmy od śląskiTV parę lat temu z tym niezapomnianym nużącym komentarzem to niebo a ziemia.
Dla mnie piłka nożna to hobby, Odra to sentyment. Łączac te dwie rzeczy to nie szkoda mi tych 2h i 15 zł tygodniowo. Na szczęście już nie przeżywam tego tak jak kiedyś i zwykle frustracja pomeczowa mija dużo szybciej. Organizacyjnie to my leżymy od lat, ciągle tylko słyszymy o braku kasy i to przykrywa często sprawy sportowe. Jedyny plus taki że znajdują się dalej ludzie którzy w jakiś sposób chcą to dalej ciągnąć.
Kamil, a Wasza nieoceniona praca to tak nam trochę maskuje te wszystkie problemy i daje fajną możliwość śledzenia tej drużyny. Życzyłbym sobie i wam żeby to w takim opakowaniu trwało jak najdłużej, bo zawartość od dawna gnije. Także Kamil wytrwałości i mniej nerwów i oby wszystko w końcu poszło w lepszym kierunku, żeby i się finansowo wam to spinało, nie ma co ukrywać, to wasza praca i zdecydowanie nie powinniście być na tym stratni.
I szacun że zabierasz głos, w przeciwieństwie do co niektórych….