Kamil doskonale zdaję sobie sprawę z problemów jakie macie i naprawdę nie mam do Ciebie żadnych pretensji. Wręcz przeciwnie podziwiam Was za to, że jeszcze Wam się chce. Mój wpis był raczej objawem frustracji po tym co obejrzałem i najmniej z powodu jakości transmisji. Bo przecież gdybyśmy „coś” prezentowali to żadna jakość transmisji nie spowodowałaby, że ktoś jej nie włączy. Ja mam swoje lata i poświęcanie 2 godzin na wątpliwej jakości rozrywkę, którą od paru lat dostarcza Odra ma swoje granice. Na mecze nie chodzę od roku, co pewien czasu oglądałem transmisję, ale chyba i z tego się wyleczę. Piszesz, że niewielu chce coś robić dla Odry, ale może przekornie zapytam a co Odra (właściciele) zrobili dla kibiców w ostatnich latach oprócz nieustannego ciągu upokorzeń ? Jeżeli ktoś leje małżonka po pysku przez 10 lat to nie powinien spodziewać się wdzięczności.
Tak naprawdę to jedynie strona internetowa, facebook i transmisje przypominają o tym, że kiedyś był to profesjonalny klub, niestety zarządzany jest od wielu lat przez totalnych amatorów. Jaskrawym tego przykładem co ludzie zarządzający Odrą prezentują jest choćby osoba byłego Prezesa, który jak tylko dochrapał się na Odrze stanowiska zapomniał o tym klubie. O poprzednim Prezesie z litości nie wspomnę. Najnowszy Prezes zaś przybył z kosmosu i do dziś tam lewituje. Marka Odra przez wiele lat nawet po spadku z ekstraklasy coś znaczyła. Niestety doprowadzono do tego, że dziś Turza jest dla nas niedoścignionym wzorem co samo w sobie jest już żartem. Sam trener mówi, że piłkarze wolą grać w okolicznych wioskach i to jest najlepsze podsumowanie (wbrew woli autora) miejsca w którym jesteśmy. Nie wiem czy ta 4 liga też nie jest ponad naszymi możliwościami, przekonamy się o tym już za rok jeżeli klub będzie jeszcze istniał.
Pozdrowienia dla tych którym się jeszcze chce. Życzę Ci sobót i niedziel bez stresów.