@Kamil Drzeniek Ty cwaniaku zepsułeś dostęp żeby się nie oberwało za ostatni mecz. Oczywiście żartuje ale myślę że na następny sezon warto zadbać o te parę drobiazgów żeby nie przysłaniały całej pracy która wykonywaliscie zawsze super i nie można było się do niczego przyczepić, zazwyczaj mieliśmy więcej niż można by oczekiwać. W tym sezonie jakiś zbieg nieszczęść i częściej te problemy się pojawiały, a w ostatnim meczu jak nie widziałem 30 min i pierwszej bramki no to słabo… Jeśli to faktycznie jakieś problemy z netem teraz były to można warto mieć jakąś alternatywę, teraz są Starlinki, różni dostawcy mobilnego neta, pewnie i na pustyni idzie się połączyć więc w Ustroniu pewnie też.
I nie wiem jak to tam technicznie konkretnie u was wygląda ale proponował bym na nowy sezon taka dodatkowa funkcjonalność na streamach z meczów – powtórki wszystkich bramek na koniec połowy i koniec meczu. Wysiłek pewnie niewielki a myślę że fajny feature, myślę że taki dosyć popularny przy innych transmisjach. Uniknęlibysmy wtedy też takich sytuacji jak w ostatnim meczu gdzie z powodu no niestety po waszej stronie nie mogłem zobaczyć pierwszej bramki aż do czasu jak się skrót pojawił, a liczyłem że realizator wpadnie jednak na pomysł żeby powtórzyć powtórkę jeśli była świadomość że nie ma odbioru ale no cóż.