Za 2 tygodnie wybory. Wreszcie skończy się ta farsa w okolicznych miejscowościach.Patrzac na te żałosne hasła na plakatach zastanawiam się czy oni sami w to wierzą?
W Rydułtowach mają fajnie bo jeden kandydat na burmistrza. Ciekawe czy tam tak dobrze czy aż tak źle?
W Pszowie wydaje się pewna wygrana beauty Ewa.
Radlin wydaje się 2 tura. Kandydaci tak przewiduję w 2 turze dramat. Zarżną miasto do końca.Koło 92 mln do spłacenia długu. Czyli miasto bankrut.
Wodzisław 5 kandydatów przewiduję 2 turę. Kandydaci na radnych od administratora z Nasz Wodzisław absolutny dramat. Pamięta ktoś jak administrator narzekał że zablokowali mu budowę na Batorym mieszkań? No to jedna co wtedy protestowała jest teraz u niego … jedynką z trzech wzgórz.To jest kpina dopiero.
Do powiatu przewiduję na 99% absolutny dramat.Tam będą takie konie trojańskie że nie wiem czy nie zmienia nazwy na powiat biertultowsko- marklowicki. To będzie absolutna makabra. Ale oczywiście obym się mylił.
Co do prezesa Odry to zaczyna mi się na nowo podobać. Nie lubi już administratora niczym prezes SWD. A i kibice od kilku meczy śpiewają wulgarnie o administratorze.
Ja o tym piszę od lat że dopóki będzie rządził administrator to nie będzie obiektów sportowych ani sportu na jakimkolwiek poziomie.