To co ostatnio wyprawia się z administratorem to widać po sesjach. Sesje na których tylko bywa a które sprawiają mu ból. Widać że z każdym rokiem jego niechęć do sportu przeradza się w obsesję. I w drugą stronę bezgranicznie uwielbienie wszystkiego co związane z oświatą.
Na sesjach większość radnych jasno stwierdza że odrywa się coraz bardziej od rzeczywistości i dzieli ludzi.
Na ostatniej sesji też były dymy bo widziałem kawałek. Radni pedagogiczni twierdzą że ta rada jest obrzydliwa. Jeden były vice prezydent a teraz radny zadeklarował że nie będzie kandydował bo kolejna rada będzie tak samo obrzydliwa jak ta.
Prezes Klimek stwierdził że jak 7 nie zostanie wybrany ktoś nowy tylko po raz kolejny administrator to sam mu pogratuluje i niech dopełni dzieła zniszczenia.
Zostały wywieszone banery na mieście biczujace administratora długo nie wisiały . Ciekawe czy klakierzy to zwijali czy jacyś pretorianie?
Od kilku dni jest piosenka o administratorze. Nawet na sesji mieli z tego polew. Okazuje się że administrator zawiadomił z tego powodu … policję. Nie umiałem tego nigdzie znaleźć. Koleżanka dała mi namiary na kontrowersyjna stronę Teraz Wodzisław i tam naprowadzają jak ktoś chce posłuchać. Dla mnie jest mocno dyskusyjne czy to na policję się nadaje.Zresztą radni tak samo się wypowiadali o tym.