Tak Prezesi się zmieniali tylko ciągle jest ten sam rozgrywający. Szaleństwem jest robić ciągle to samo i oczekiwać innego wyniku. Ja już się mrzonek o odrodzeniu Odry wyzbyłem i jestem dzięki temu zdrowszy. Nawet kolejne spadki mnie już nie ruszają.
Masz rację miasto utrzymywało MKP, ale przypomnij sobie kto grał w tej drużynie. Młodzieżowcy z Wodzisławia i okolic. Kto gra w Odrze przez ostatnie lata. Dziwne wynalazki z Ukrainy, Sosnowca itd.
Nie mam ochoty dokładać się do tej menażerii. Niech miasto odtworzy klub dla młodzieży i się do niego dokłada. My tutaj atakowaliśmy MKP, ja niestety też dałem się ponieść tej fali emocji i w tym uczestniczyłem. Dziś jest mi wstyd, że dałem się tak omamić.
MGol spójrz na przychody Jastrzębia i Wodzisławia i będziesz miał odpowiedź na pytanie dlaczego Jastrzębie stać, choć i tam wielu już protestuje przeciw finansowaniu piłki zawodowej. Dla mnie kompletną aberracją jest płacenie za grę na poziomie 5 ligi. Tam powinna grać młodzież za darmo i dla rozrywki.
Jestem też przeciwny temu aby miasto było udziałowcem prywatnego, zawodowego klubu. Taki przypadek mamy w Zabrzu i to daje zupełnie chore układy. Końcem będzie bankructwo.
- This reply was modified 1 year, 1 month ago by
grot.