Reply To: Inwestycje i wydarzenia – Wodzisław, powiat, region

Don C.
Participant

@grot- całkowicie zgadzam się z twoim ostatnim wpisem.Pradziadkom co rządzą wiele nie jest potrzebne a małolatom jest potrzebny komputer+ prąd + internet i więcej ich nie interesuje.
Nie ma lobby sportowego więc nie ma obiektów sportowych.
@grot- ja traktuje pisanie na forum jako hobby . Tak było na starym forum 20 lat temu tak jest i teraz. Jak ktoś poczyta i dowie się obiektywnej prawdy to jestem zadowolony. 15 czy 20 lat temu chodziłem na różne spotkania.Odnośnie tego co w mieście by można zrobić itp .Ale przekonałem się że ludzie co siedzą w urzędach są tam tylko dla pieniędzy nie dla dobra miasta czy też tworzenia jakiejś większej wspólnoty. Większość z tych omawianych spraw do dzisiaj nie została zrealizowana.
No ale od czego są wybory? Okazuje się że urzędnicy i administrator zaczynają nas zasypywać obietnicami i wizualizacjami. Wysypało się z wora jak za dawnych i dobrych czasów.No i klakierzy i mongolstwo znowu to zaczyna łykać.
Temat np poczekalni autobusowej już z 5 lat temu był przedstawiany na komisjach przy okazji jak miała być Karuzela rozbudowana. Ani rozbudowy ani poczekalni. No ale skąd ludzie mają o tym wiedzieć jak ich zainteresowania to co robi Tusk i Kaczyński w warszawce.
A tu naraz cyk i przed wyborami nawet wizualizacja się znalazła.
Albo to że sąd ma szansę być. O tym kotlecie starym to już od 7 lat najmniej słyszę ale ludzie to jako nowość odbierają.
Łacznik Batory z park rozrywki. Szumne nazwanie 50 metrów chodnika od 2 lat o tym rozmawiają.
Jakie to proste żeby przed wyborami zaistnieć.
Pytanie co robią inni kandydaci bo z ich strony planów czy obietnic nie słychać.