Grot to, że Ty nie widzisz nie znaczy sie, że takiej osoby nie ma. Podam Ci przykład, tych których powołał Probierz z ligi polskiej już dawno tam widziałem a trenerem nie jestem. Mało tego uważam, że powinien bardziej odmłodzić skład bo jak widać to co teraz gramy to dno. To samo tyczy się ewentualnego prezydenta. Nie bój się jestem pewien, że gość by podołał, pytanie tylko na ile jest obyty z kamerą. Zresztą po tym co my tu piszemy to odnoszę wrażenie, że takim radnym mogłaby być prawie każda osoba z tego tematu i by więcej zrobiła dla miasta. Niestety nie każdy chce i ma czas i nie każdy ma poparcie. Jasne, że tej roboty w pewnym stopniu się trzeba nauczyć ale uwierz, że przede wszystkim trzeba mieć wizję rozwoju, czyli coś co obecny prezydent zatracił po pierwszej kadencji. Nie wiem, może inaczej patrzę na rozwój Wodzisławia bo wybudowałem tu dom( nie mniej choć jestem z powiatu SWD i mieszkam w nim od zawsze to w Wodzisławiu mieszkam od pewnego czasu ) ale drażnią mnie spore zaniedbania w braku kanalizacji, hali czy zaniedbania obwodnicy czy stadionu bo niektórzy radni zachowują się choćby byli z głębokiego zadupia, nie mniej to ludzie ich wybrali. Pytanie dlaczego? Moim zdaniem bo patrzą na nazwiska a nie na to co sobą reprezentują.