Reply To: Mecze Odry w IV lidze

MGol
Participant

Czy klub ma zaległości względem zawodników? Dziś słyszałem kilka takich wypowiedzi i mam nadzieję, że to tylko farmazony. Nie mniej zawodnicy sami stwarzają takie wrażenie bo strzeliliśmy sobie w zasadzie 3 bramki samobójcze, więc zapytam co tu się odwaliło? Do tego sprezentowaliśmy im grę w przewadze. Najlepsze jest to, że Polonia w pierwszej połowie nic szczególnego nie grała bo nawet nie musiała grać. Obrona z bramkarzem wyglądała choćby ją piłka parzyła. Trochę tego nie rozumiem bo spodziewałem się tego w meczu z Rowem ( mecz przy światłach, z dużą ilością kibiców i głośnym dopingiem, fajerwerkami, mnóstwem dziennikarzami a do tego derbowy) a zawodnicy dali radę. Tymczasem dziś wychodzą na mecz z głowami w dół, z brakiem wiary, a po tej bramce w 2 minucie wyglądało to tak choćby każdy chciał zapisać się w protokole po stronie Polonii. Wiem, że to młoda kadra i gramy o utrzymanie ale dziś zagraliście jak panienki. Przegraną można wybaczyć ale nie brak zaangażowania, 3 bramki podarowane przeciwnikowi i głupią czerwoną kartkę.