Brawo za skrót. Trzeba przyznać, że materiał na najwyższym poziomie. Zresztą nie skromnie powiem, że w sobotę było wszystko nie na czwartoligowym poziomie … a minimum dwie klasy wyżej. Gra zespołu była taka której dawno nie widzieliśmy pomimo tego, że były niespodzianki w składzie. Kibice, których było sporo i zrobili prawdziwe show. Sędziowie którzy nie psuli widowiska. Była również masa reporterów, dziennikarzy włącznie z naszymi, o których też się boje, że może ich zabraknąć. Chciałbym napisać, że rozwijają się z klubem ale niestety tak nie jest. Ich zaangażowanie oraz pasja wykraczają kilka lig wyżej. Docenić należy też to, że tą transmisję przygotowało kilka osób a zrobiona została niczym była robiona przez cały sztab ludzi. Oceniam po skrócie, przez pryzmat poprzednich transmisji.
Tylko jedno mi nie daje spokoju.
Czy klub może podawać oficjalną frekwencję albo przynajmniej poda po tym meczu? Pod artykułem o meczu pojawiła się frekwencja 900 osób. Ostatnio tu robiłem małe śledztwo jaką pojemność ma nasza trybuna i nijak mi to oczywiście nie pasuje skoro cała trybuna ma 2200 pojemności a sporo ludzi znajdowało się na koronie. Wiadomo, że sponsorzy również patrzą przez pryzmat ilości kibiców, których liczba przez lata była zaniżana z pewnych względów.