Proszę mnie uświadomić ale jakiś czas temu podobno prezes zaproponował przejęcie sekcji klubu SWD a oni się nie zgodzili? Prawda to? Ogólnie to wycofali pierwszoligowy zespół a drugą drużynę i juniorki przekazali Wiśle Skoczów https://tylkokobiecyfutbol.pl/2023/08/15/stalo-sie-wisla-skoczow-przejmuje-swd/?fbclid=IwAR1yiWDNHclSV6kX8N0ffGtyf2LRtOuBt3bgLRUHe71pIBFlAuCAAZ1JGbE
Nie znam tych panów ale ich zachowanie oraz osoby od nich, prowadzącą stronę teraz wodzisław przez ostatnie kilka tygodni było karygodne. Chodzi mi to o wpis dotyczący referendum odnośnie odłączenia od Wodzisławia czy wpis odnośnie tego aby środki, które dostanie Wodzisław zablokować bo rządzi Kieca. Kuriozum. Następne kuriozum to start na promocję Wodzisławia z klubami z poza Wodzisławia. Parodia. Odnośnie Kiecy to dodam, że zachował się tak jak przy upadku Odry. Nie kiwnął palcem a mógł uruchomić dodatkowe środki. Jedni drudzy są niegodni by piastowali jakiekolwiek funkcję. To szkodniki. SWD tak kocha Wodzisław, że wypięło się na to miasto( chodzi mi o przekazanie sekcji). To może pora utworzyć sekcję kobiecą chociażby juniorską pod szyldem Odry. Bo tylko tych dziewczyn/ kobiet mi żal, które mają piłkę w sercu.