Reply To: Mecze Odry w IV lidze

Kamil Drzeniek
Participant

Niestety, taka transmisja to czasami mnóstwo niespodziewanych problemów z którymi trzeba się mierzyć, tak jak dzisiaj nagły brak prądu na 15 minut przed meczem, czy to o czym piszesz – kiepska jakość transmisji do trzeciej minuty, ale po korektach z łączem internetowym udało się to opanować i do końca meczu działało bez zarzutu.

Co do meczów domowych – wspólnie z Marcinem Piwońskim (który też zasługuje na wielkie słowa uznania, że to wszystko ogarnia i OGARNĄŁ, bo wierzcie mi – nie było kolorowo przed sezonem) uznaliśmy, że transmisje będą tylko i wyłącznie w PPV. Kto chce ten zobaczy, a komu zależy ten przyjdzie na stadion a nie będzie spędzał czasu nad darmową transmisją co niestety pod kątem frekwencji było swego czasu strzałem we własne kolano, bo nam też zależy, żeby Bogumińska się zapełniała. Cała nasza kibica ma Odrę w sercu, więc chcemy oglądać wypełniony stadion, nawet kosztem transmisji. Sam osobiście gdybym miał wydać 15 zł na stadionie czy 15 zł na transmisję to wybieram zdecydowanie pierwszą opcję, ale niestety nie zawsze mogę być ze względu na inne obowiązki więc zostaje mi transmisja.