Reply To: Transfery

Kibic01
Participant

Ja go widzę jako fajne uzupełnienie kadry, jako zawodnika do rywalizacji o miejsce dla młodzieżowca. Ciężko jednak będzie od niego wymagać, żeby był kluczowy i ciągnął drużynę.
Fajnie by ta kadra wygląda jakby do niej dołączyć Szkatułe i Gałeckiego, wiadomo siłą się ich nie zatrzyma ale nie ma się co oszukiwać że zawodnicy takiego pokroju by byli potrzebni żeby tą drużynę pociągnąć. Sam doświadczony Krzyżok może tego nie pociągnąć. Oślizloka ciężko określać mianem doświadczonego tylko z perspektywy wieku, bo żadnej minuty na tym poziomie nie rozgrał. Batelt, Mroczko, Gajda gdzieś tam potrenowali wyżej, parę minut zaliczyli ale to wciąż młodzi zawodnicy którzy powinni się mieć przy kim rozwijać.
Troche faktycznie otoczka nakręcona wokół tego transferu, że jednak spodziwaliśmy się troszkę więcej. Rozumiem sytuację finansową i kierunek w którym trochę wymuszeni sytuacją musimy iść, ale jednak też liczyłem na coś więcej. Nie zostaję nic więcej jak wierzyć i wspierać w każdym meczu i licząc że jakoś się uda. Mimo wszystko ciągle gdzieś mam nadzieję że jeszcze ujrzymy jakiś transfer który rzeczywiście wleje trochę więcej wiary.