Reply To: Mecze Odry w rozgrywkach III ligi

Marcin Piwoński
Participant

Witam… od czasu do czasu postaram się tu pojawiać… Niestety z kompletnego braku czasu nie jest to na chwilę obecną możliwe włączanie się aktywnie.
Poczytałem teraz nieco wywodów z ostatniego tygodnia no więc pokuszę się w kilku żołnierskich i szczerych słowach podsumować co teraz się dzieje w klubie i trochę ciekawostek do przemyślenia dla wszystkich…
nie mam ochoty wracać do przeszłości – to przede wszystkim z mojej strony no i trochę szczerości włączam. Co do przeszłości z mojej strony to mogę zdradzić, że jeszcze spłacamy i spłacać będziemy przez kilka miesięcy byłych zawodników z którymi mamy układy ratalne… spłacać będziemy BARDZO sporo zaniedbań i nierozliczonych dotacji i pieniążków z miasta na kilka tysięcy miesięcznie… więc odciąłem i odcięliśmy się od przeszłości w swojej strategi działania tego klubu czy komuś się podoba czy nie.
Mam takie wrażenie czasami czytając forum, że jakakolwiek decyzja w klubie zapadnie – i tak jest do d… piłkarz który krzywo kopnie jest do d… ale fajni są tylko ci co byli rok-dwa-trzy temu… ci sami, którym jeszcze teraz płacimy zaległości notabene 😉 ale to nieważne.
Czy klubem rządzą udziałowcy – czyli WŁAŚCICIELE KLUBU? wbrew WASZYM niesprawdzonym informacjom –> obecnie żyjemy my zarząd i WSZYSCY właściciele w bardzo dobrej synergii i komunikacja jest na bardzo dobrym poziomie. Mamy wspólną wizję klubu na najbliższe lata – spójną również z wizją trenera Piotra Haudera co jest dla mnie i nas najważniejsze – I JĄ BĘDZIEMY REALIZOWALI. Mam nadzieję, że wlejecie czasami w siebie trochę optymizmu – bo ewidentnie Wam go brakuje… uzbroicie się w cierpliwość i RAZEM z klubem pomożecie wyjść z marazmu głównie organizacyjnego (np. kupucie w niedługim czasie kalendarze, karnety, gadżety klubowe – by temu klubowi pomóc). Bo co do sportowego jestem przekonany przemiany jaka nas czeka w najbliższych tygodniach.

UWAGA –> już w najbliższy poniedziałek 24.10 o godzinie 18:00 w restauracji KAMARO odbędzie się spotkanie sympatyków na które już teraz zapraszam z zarządem, trenerem, udziałowcami i zawodnikami. Będziemy mogli w bezpośrednich rozmowach przedstawić sobie sytuację w klubie.
Pamiętajcie hasło – CAŁA ODRA ZAWSZE RAZEM…