Reply To: Mecze Odry w rozgrywkach III ligi

grot
Participant

Najpierw co do dzisiejszego meczu. Może to zabrzmi dziwnie bo jestem uważany za wiecznego krytykanta, ale uważam, że wynik 4:0 nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. Uważam, że mając na uwadze klasę rywala, brak napastnika to zagraliśmy dzisiaj niezły mecz. Niestety do rezerw Rakowa brakuje nam dużo, ale to wiedzieliśmy już przed meczem.
Teraz co do ogólnej sytuacji. Ukraińcy nie wyróżniają się niczym ani na plus ani na minus, więc obwinianie ich za wyniki całej drużyny uważam za bezcelowe. Za to postawa Trzeciaka to dla mnie ogromne rozczarowanie. Ten człowiek jest kompletnie pogubiony i dzisiejszy mecz jest tego kolejnym potwierdzeniem. Szybkie zwolnienie Trzeciaka to najlepsze co mogłoby nas spotkać w obecnej sytuacji bo przecież nie wymienimy po raz kolejny kadry w trakcie rundy jesiennej.
I ostatnia sprawa to odniesienie się do tego co pisze Angelo. Jeśli Jego informacje co do tego, że Ukraińcy zarabiają 2 razy tyle co polscy zawodnicy jest prawdą to byłby to prawdziwy skandal i pojawia się wtedy tylko jedno pytanie kto za to odpowiada i kto na tym zyskał. Na razie tylko tyle na ten temat bo mam nadzieję, że to niesprawdzone informacje.