Reply To: Mecze Odry w rozgrywkach III ligi

luck69
Participant

Grot – ja uważam, że to nie jest zły skład ale faktycznie Trener…chyba nie do końca potrafi ten potencjał jaki ma poukładać? Owszem może motywację i presję jakąś potrafi wywrzeć ale mi brakuje jakiegoś takiego leadera na boisku. Który to zawodnik z Ukrainy się tak darł bliżej bliżej? Zauważyłem też brak komunikacji i podpowiadania sobie przez zawodników…jakiś okrzyk że komuś „rosną plecy”…no taka nazwał bym to „pańszczyzna”! Nie widać takiego flow..ducha zespołowego ale to chyba ma inne powody? Widać też braki kondycyjne!!! A to już ewidentnie idzie na karb sztabu! Grot – podzielam Twoje zdanie. Za tydzień nie spodziewam się w Częstochowie cudu (chciałbym abyście mnie potem zjechali na forum …gdybym się mylił ;-)) Więc wylądujemy na dole skąd łatwo nie będzie się wygrzebać. wiecie co…ja powoli nie pamiętam meczu kiedy na Alei wygraliśmy tak w cuglach…pewnie, zdecydowanie i z przytupem? Zawsze jakieś cufale, drżenie o wynik…W sobotę w pierwszej połowie można było, chociaż na chwilę poczuć ten „zew krwi”…ale to był moment, bo też i szczęście było po naszej stronie. Kibiców coraz mniej, zapału coraz mniej…głowy zwieszone po bezsensownej porażce…taki smutny początek jesieni…