Odpowiedz na: Mecze Odry w rozgrywkach III ligi

luck69
Uczestnik

Hejka, najlepszym komentarzem meczu dla mnie jest to jak 3/4 Kibiców po 3 bramce dla Górnika wstało i po prostu milcząc zaczęło wychodzić ze stadionu…żenujące, smutne …echhh Pierwsza połowa to walka, pomysł, skuteczność i zadziorność na każdym kawałku boiska…Druga, to chaos, pomyłki, wybijanka i tragiczne błędy w obronie (2ostatnie bramki …wglądało to jak replay!!!! Nie wiem sam o co tu chodzi? To że Kuczera oddychał rękawami było widać…i chyba tu tylko zmiana była konieczna. Co robią te niebesko-żółte “gwiazdki”…sam nie wiem? Bramkarz to też żaden mocny punkt, chociaż miał swoje wychwytane okazje. Jest dobry na linii i tyle ale to przecież za mało! Nadal nie ma składu ładu i jakiegoś leadera na boisku…oj przydałby się “Pszczółka” po naszej stronie!!! Ja tu się nie wqwić…? Moim skromnym zdaniem – trener nie do końca potrafi wykorzystać potencjał jaki niewątpliwie w tym składzie jest, a po drugie…coś wygląda mi na braki kondycyjne niestety…Stracone punkty bo można było chociaż ten remis dowieść ale nawet na to pomysłu nie było. Braki taktyczne – ewidentne!!!