Reply To: tylkO DobRe informAcje

Greg
Participant

Tak jak piszesz Grot, polecam skupić się na wszystkim, co napisałem. A napisałem, że ogólnie komentarza dobrze mi się słuchało, ale przy rzutach różnych i wolnych słyszałem cały czas to samo czyli mocno stronniczy komentarz, który za każdym razem brzmiał tak samo. Dla mnie to było nużące.

I tak, uważam, że telewizje klubowe mogłyby być bardziej bezstronne i bardziej z boku opisywać rzeczywistość. Oglądałem baraż z rezerwami Rakowa. Tam komentator oczywiście był za Rakowem, ale nie było to aż tak mocno odczuwalne. I dla mnie tamten komentarz było w porządku.

Takie jest moje zdanie. Nie zmienia to faktu, że poza zbytnią stronniczością cała reszta była zrobiona profesjonalnie. Widziałem inne materiały sportslaski.tv i też wyglądało to naprawdę dobrze. Fotorelacja jest zrobiona bardzo dobrze. Mam nadzieję, że materiały sportslaski.tv będą też coraz mocniej widoczne w mediach społecznościowych Odry. Polecam więc czytać moje wypowiedzi w całości a nie tylko wyciągać to, co jest wygodne.

Teett – jeżeli chodzi o wspomnianą przez Ciebie zbiórkę, to jestem jedną z niewielu osób, które tam wpłaciły. Wpłaciłem jako drugi kilka godzin po jej ogłoszeniu. W tym tygodniu dodam też coś jeszcze ze swojej strony do obchodów stulecia klubu. Mam nadzieję, że wszyscy tutaj piszący też dołożyli się do zbiórki na zrzutce, bo ogólnie zgadzam się z Tobą. Liczba osób, które wpłaciły jest na bardzo niskim poziomie i wygląda to źle.