Zupełnie tak samo było oglądając mecze wyjazdowe Odry chociazby (z tego co dobrze pamiętam) z Rakowem II, Goczalkowicami czy Kluczborkiem.
Pamiętajcie slaskisport.tv współpracuje z Odrą – nie wiem czy mogę pójść aż tak daleko(?) – to jest tak jakby teraz nasza telewizja.
Naprawdę nie szukajmy dziury w całym. Skupcie się na tym, jak profesjonalnie zostało to zrobione. Czy nam kibicom Odry zawsze musi coś nie pasować? Nawet jak jest fajnie, to musi być jakieś ale ?! Kurde ludzie, w tym klubie jest coraz więcej osób, które chcą dobrze dla tego klubu, które angażują się w taki czy inny sposób. Przede wszystkim mamy naprawdę dobrą drużynę, która musi się zgrać i na pewno przyniesie nam wiele radosnych chwil tej jesieni. Do tego teraz m.in.jeszcze telewizja. Zacznijcie coś robic, a nie ciągle narzekanie.
Ile karnetów sprzedał nasz klub ?! Zwróciliście uwagę, ile kasy chłopaki z Socios zebrali na zrzutce na 100 lecie Odry ?! 225zl a cel mają 5000…przecież to jest wstyd i kompromitacja nas kibicow !
Moim zdaniem każdy kto ma takie możliwości powinien jakiś % wynagrodzenia czy to poprzez kupno biletów, koszulek, gadżetów czy chociażby przynależność do Socios przekazywać na swój ukochany klub. Tak to działa za granicą.
Sam byłem zły jeszcze kilka tygodni temu na funkcjonowanie naszego klubu, ale widząc aktualne działania, widząc ciągle starania Socios uważam, że powinniśmy mniej narzekać a więcej działać