kowal —>
“Ten zawodnik byłby konkurencją dla młodych Polaków takich jak Chiliński czy Kuczera”
Dla mnie mogą grać w Odrze zawodnicy nawet z Burkina Faso albo Korei Północnej. Mam na to wywalone. Ważne, żeby dla Odry strzelali bramki i dawali nam jak najwięcej powodów do radości i ewentualnych awansów. Pamiętaj, że awans do III ligi w bardzo dużym stopniu wywalczyli dla nas Tabala i Abuladze, którzy nie byli Polakami. Nie wiem jak jesteś stary, ale Odra w ekstraklasie właśnie bazowała na młodych zawodnikach, którzy podpisywali z nami kontrakty, a jeżeli się dobrze pokazali Odra jeszcze na nich zarabiała. Tak funkcjonowaliśmy kilkanaście lat. Zapomniałeś czy może o tym nie wiesz bo jesteś za młody?
“Wydaje mi się, że FzG robi sobie tu z nas jaja i na wczorajszym meczu go nie było, w przeciwieństwie do Trzeciaka, Stolarskiego, Kozielskiego i reszty osób z klubu, których było widać dla każdego.”
Szanowny kolego, byłem równo o 9:30 i cały sparing siedziałem pod zadaszeniem za bramką więc skończ opowiadać farmazony bo dobrze wiem gdzie wczoraj rano się znajdowałem. Jeżeli byłeś, a wątpię to KAŻDY wie, że trener Trzeciak NIE PROWADZIŁ TRENNINGU, ANI ZESPOŁU PODCZAS MECZU Z CIDRAMI! Po meczu zaraz się ulotniłem. Widziałem z kolei Prezesa, ale stwierdziłem, że jeżeli on nie jest tematem zainteresowany to nie będę mu więcej czasu zawracał… Obok mnie często przechodził Kozielski, ale z tego co wcześniej słyszałem to chciał on grać w Odrze tylko młodzieżowcami z okolicznych klubów więc na pewno by go ten temat nie interesował. Choć podobno jak się dzisiaj dowiedziałem zdanie zmienił i to on jest odpowiedzialny za ściągnięcie Ukraińców do Odry. Generelanie temat został ruszony do przodu. Tutaj podziękowania w stronę Angelo (dzięki!) za pomoc w ogarnięciu sprawy oraz dla kolejnej osoby z którą dzisiaj wieczorem się skontaktowałem.
“Ponadto przecież nikt poważny w żadnym klubie nie będzie płacił za ściągnięcie jakiegoś anonima z Macedonii, a jak FzG jest poważnym agentem i jest pewny jego umiejętności to niech za swoje pieniądze go sprowadzi i wysyła na testy po okolicznych klubach, a nuż znajdzie się jakiś chętny i może kiedyś zarobi na nim grubą kasiorę.”
On nie liczy na to, że ktoś będzie mu opłacał przejazdu na testy do Odry! Jeżeli będzie potrzeba to na pewno mu pomogę z organizacją wszystkiego tutaj na miejscu bo jest to mój dobry znajomy, któremu najzwyczajniej w świecie chcę pomóc. Nie jest to, żaden amator bo takich pionków bym do mojego ukochanego klubu nie miał zamiaru ściągać. Nie jestem żadnym menagerem więc bądź spokojny, ale ja z niego nie mam i miał nie będę ani złotówki, a wszystkie sprawy jego kontraktów załatwiane są z jego ojcem, a nie ze mną. Jeżeli nie pasuje Ci ten zawodnik to nie widzę problemu. Mam nadzieję, że masz lepszych zawodników dla naszego klubu chyba, że jesteś tutaj tylko zwykłym trollem, który nic nie znaczy dla naszego klubu…
“Prezesa rozumiem, bo takich „propozycji” od pseudoagentów pewnie na co dzień multum i brakłoby mu dnia, by każdemu odpowiedzieć, a co innego niepoważne propozycje wydawania kasy na sprowadzenie anonimów z Macedonii”
PO RAZ KOLEJNY CI POWTARZAM, ŻE NIKT NIE OCZEKUJE OD ODRY ŻADNYCH PIENIĘDZY ZA JEGO PRZYJAZD DO WODZISŁAWIA WIĘC SKOŃCZ PIERDO*** FARMAZONY!
“Bądźmy poważni i nie dajmy się bajerować farmazoniarzom.”
Dobrze wiedzieć, że wiesz jak się podpisać 🙂
PS Nie wszystko co piszą na transfermarkt jest prawdą lub dużo jest braków.
Dla twojej wiedzy zawodnik o którym mówię zaliczył TYLKO samej młodzieżówce:
Macedonia Północna U14 – 2 mecze
Albania U15 – 3 mecze
Macedonia Północna U17 – 10 meczy
Madeconia Północna U18 – 3 mecze
- This reply was modified 2 years, 10 months ago by
FzG.