Reply To: Sytuacja w klubie – sprawy organizacyjne

LoslauOW
Participant

@grot Przykład Gorzyc podałem jako najbliższy i najświeższy, a nie jedyny, a Ty kłamiesz twierdząc że niema klubów o podobnej historii do Odry w których zarząd nie podjął decyzji o spadku, co nie miało miejsca w naszym klubie.
Ja Wieczorkowi nie zarzucam, że poszedł do innego klubu za lepszą kasę (to jest normalne) tylko pokazuję, że wtedy też nie został w Odrze gdy miałby zarabiać mniej.
Zasłyszana informacja pochodzi od byłego gracza Odry, tak że to nie jest jakaś tam kuzynka.
Nie jestem klakierem zarządu, oraz nie jestem zwolennikiem Kozielskiego, Reka, czy Pontusa, ale na tą chwilę oni zarządzają klubem i mogą robić to co uznają za dobre dla swoich interesów.
Również nie odpowiadał mi Gostyński, Burki, Tomek, cze Stolarski, czy wiele innych działaczy, ale mimo to chodzę na mecze Odry, a nie tak jak wielcy pseudo-KIBICE, którzy uczęszczają jedynie jak im zarząd odpowiada.
Większość z Was widzi tylko negatywy w wszystkich dotychczasowych zarządach, ja pokazuję plusy.
Gdyby nie obecny zarząd to byłby upadek klubu.
Gdyby nie zadłużenie poprzedników nie było by awansu itd. itp.
Każdy zrobił/robi coś dobrego w miarę swoich możliwości, co nie uchroniło/uchroni przed wtopami.
Gdyby wszyscy patrzyli na pozytywy to stadion byłby pełen, a tak każdemu zawsze coś będzie wadziło i dalej będą mówili :”nie będę chodził bo mi rządzący nie odpowiadają”.
Wstępujcie do socios będą udziały, będziemy mogli decydować, będzie kasa na np. zawodników, czy trenerów jakich będziemy chcieli.