Reply To: Mecze Odry w rozgrywkach III ligi

grot
Participant

To był zdecydowanie najlepszy mecz Odry u siebie w tym roku. Być może w sytuacji gdy już zeszła odpowiedzialność za utrzymanie pojawił się nowy, pozytywny impuls. Oczywiście trzeba wziąć pod uwagę, że Polonia nie grała już o nic i że pierwsze 20 minut wyglądało jak zwykle na wiosnę, ale potem nastąpiło przebudzenie. Było kilka fajnych akcji, paru zawodników pozytywnie mnie w tym meczu zaskoczyło. Tak więc na koniec sezonu mamy same pozytywy, oby to się przedłużyło na kolejny sezon. Kadra wymaga solidnego przewietrzenia i mam nadzieję, że skończymy z wypożyczaniem piłkarzy na pół roku bo to droga donikąd. Nie spodziewam się jakichś spektakularnych transferów, ale w regionie jest na pewno co najmniej kilku wyróżniających się zawodników, którzy po polepszeniu naszej sytuacji finansowej z chęcią przyjdą do Odry. Nie wiem tylko czy my mamy odpowiednich ludzi do takich transferów (choćby takich jak Wróbel).
Tak więc na koniec gratulacje za utrzymanie i czekamy na nowy sezon z chęcią na czołówkę ligi.