Chodziło mi o to, że poszli za nim w “geście solidarności” czyli poszli za nim i nie ma ich w Odrze.
Nigdy o nim złego słowa nie powiedziałem, wręcz przeciwnie właśnie stałem murem za nim i jego wizją klubu.
Mam żal, że się poddał i odszedł, bo jednak miałem nadzieje, że będzie nieugięty i jeśli tylko finansowo się zacznie poprawiać sytuacja, to w końcu wszyscy się dogadają i będzie już tylko lepiej. Jakieś kompromisy w wizjach i do przodu. Niestety odchodząc poszli za nim piłkarze, nie chcąc prowadzić rozmów.
Sytuacja dla mnie niezrozumiała ale no cóż odeszli i trzeba budować wszystko od nowa.
Chyba przez to mogę mieć trochę żalu do Pana Wróbla? Nieprawdaż? Do pozostałych także mam ale pozostało mi wierzyć, że jakoś to poukładają i damy rade utrzymać 3 ligę i kolejny sezon, będzie pierwszym od lat z tych spokojnych finansowo. Każdy poprzedni wyglądał na zasadzie, czy wystartujemy. Wszyscy mamy tego dość!
Krzyżok i Zdunek podpisali kontrakty, oby to był początek dobrych informacji.
Tego życzę sobie i Wam, a Panu Wróblowi by się mu udało z Piastem i by nam czasem podesłał jakiegoś dobrego piłkarza.
Pozdrawiam