Odpowiedz na: Sytuacja w klubie – sprawy organizacyjne

grot
Uczestnik

Po 2 latach wybrałem się na mecz Odry i już wiem dlaczego słusznie omijałem to miejsce. Tydzień temu napisałem, że gracze mają wywalone na Odrę. Dziś specjalne podziękowania dla mających w sercu Odrę Polaka i Wilczka. Klub gra o przetrwanie, ale większość “graczy” ma to głęboko w dupie. Przyjechał Znicz i rozpierdolił nas jak dzieci. Rozmawiałem z kibicami Znicza i oni też mają mało pieniędzy, nie wierzyli, że mogą tu wygrać, przyjechali nawet bez masażysty a na tle naszych pożal się Boże piłkarzy wyglądali jak zawodowcy. Mam nadzieję, że miasto nie da się kolejny raz zrobić w bambuko i nie da już ani złotówki na to szemrane towarzystwo.
Jeśli ktoś chce pomagać klubowi z Wodzisławia niech da środki na stworzenie nowego klubu bez ludzi, którzy od wielu lat wyprowadzają tylko pieniądze z miasta i spadają niżej i niżej.
Specjalne podziękowania też dla “trenera” który jedyne czego nauczył przez 2 lata to laga na Oślizloka przez 90 minut nawet w meczu z 6 ligowcami a wsławił się jedynie napierd… w kibiców. I jeszcze dostał za to specjalne podziękowania. Kosmiczne żarty.
Życzę tym paru ludziom, którzy od czasu do czasu tu wchodzą udanych wakacji.