Kibic01 święta prawda. Pozbyliśmy się Pawełka, Sikorskiego i Gajdy. Jest dziura w środku pola. Trener ciągle czaruje i zmienia pozycje zawodnikom i wg mnie jeszcze z gorszym efektem. Kłosek w tym sezonie to już był wystawiany na większości pozycji. Zamiast się skupiać na obronie kiedy Słodowy nie był kontuzjowany to robimy z niego bocznego pomocnika. Jeden wielki cyrk. Z innymi zawodnikami podobnie. Trener, którego szanuje zatracił się. Tak, wiem że mamy zawodników jakich mamy, ale w kilku meczach sami prokurowaliśmy bramki. Najpierw ustawmy to od tyłu. Tylko Słodowy daje z tyłu poczucie spokoju. Ogólnie zawodnicy, którzy już trochę pograli w tej lidze są bez formy. Tylko Marcin Nas trzyma przy życiu.
Wkurza mnie wystawianie pewnego zawodnika, który nie nadaje się w mojej opinii na a- klasę. Nie będę pisał kogo, ale tak inteligentny trener powinien to widzieć. Tak, wolę juniora na jego pozycji. Nie mniej nie będę pisał, że to przez niego gramy padakę bo większość gra poniżej swoich możliwości.