Reply To: Mecze Odry w IV lidze

Kibic01
Participant

Zgodzę się, że walki i determinacji chłopakom odmówić nie można, natomiast sami się wesołą grą obronną w te tarapaty wkopujemy i potem próbujemy z nich wydostać…
Nie wiem natomiast czy zgodzę się z opinią o błędnym wystawieniu 11, o ile można by się zastanawiać czy Sikorski nie powinien zacząć od początku (choć tu wydaje mi się że bardziej chodziło o zarządzanie jego siłami niż odstawienie go od składu) to tych pozostałych dwóch zawodników których byś chciał wpuścić z ławki to z całym szacunkiem nie widzę…bo Wodnickiego nie było, nie wiem czy uraz czy akurat wypadł za kartki, ale jego brak jest zawsze widoczny na boisku. Gajda w meczu z Gwarkiem O. zeszedł w pierwszej połowie z urazem więc jego obecność na ławce była chyba tylko symboliczna bo nawet chyba się nie rozgrzewał. Zostaje Pawełek ale nie wiem czy akurat on by pomógł skoro zawiodła głównie gra obronna…
Okienko już chyba otwarte myślę, że w pierwszej kolejności trzeba się rozglądnąć za konkretnym środkowym obrońcą, tak żeby Wilczek mógł wrócić na lewą stronę i żeby już tego tragicznego Kłoska nie trzeba było na B8 oglądać. BTW Kamil S. podczas transmisji stwierdził że dobry mecz Kłoska i bardzo jestem ciekawy co za tym przemawiało.