DonC akurat ceny wody nie mają obecnie żadnego związku z suszą. Są ustalane przez Wody Polskie na podstawie kosztów lokalnych przedsiębiorstw i obejmują koszty dostawy wody jak i kanalizacji. Kiedyś mnóstwo ludzi spuszczało kanalizację do rowu to i mieli taniej. Ale chyba nie o to nam chodzi. Ceny prądu w Polsce są w ostatnim czasie najwyższe w europie i to nie świadczy raczej o nieudolności unii tylko naszego rządu.
luck69 mam od dłuższego czasu takie samo zdanie na temat właściciela klubu, jego polityki i nieustannego zwalania winy na innych czy na poprzednich Prezesów, którzy przecież nie przyszli z kosmosu. Też uważam, że skoro nie dają rady, co widać od lat, niech ogłoszą upadłość i wtedy może znajdzie się inna osoba taka jak Rek w Turzy. Nie ma sensu dalsze kompromitowanie klubu Odra. Niech sobie Turza gra na tym “stadionie”. Przecież nam to nie szkodzi czy ktoś będzie grał na tej ruinie. Co do Prezydenta i radnych to też się już wielokrotnie wypowiadałem.
Henry nie będzie grał przecież SWD więc w ilości meczów nic się nie zmieni ? Możesz mieć oczywiście swoje zdanie co do Reka, ale ja patrzę na rezultat. A rezultat jest taki, że Jego klub z wioski gra w 3 lidze, a nasza potężna Odra broni się przed spadkiem z 4 ligi i nie ma pieniędzy nawet na grę w tej lidze.