Co do pytań radnych to zawsze zadają je głównie Ci z opozycji, bo przecież rządzący nie będą zadawać pytań samym sobie. Więc akurat mnie nie dziwi to, że oni zadają najwięcej pytań bo muszą przebić się ze swoją opinią do potencjalnych wyborców.
Nie wiem gdzie można zapoznać się z tą koncepcją stadionu. Co do oświetlenia to żeby zlikwidować słupy to musiałyby być wybudowane co najmniej 2 trybuny jednocześnie co chyba nie jest możliwe. To co opisałeś to według mnie nie nadaje się w ogóle do niczego i myślę, że jeśli tak to ma wyglądać to lepiej nie budować niczego do czasu gruntownych zmian w Urzędzie Miasta. Mam na myśli zmianę Prezydenta i osób odpowiadających za sport, MOSIR. Tyle , że nie wiem czy na to się zanosi na kolejne lata. Tak jak bardzo negatywnie oceniam to co dzieje się w Odrze, tak samo jestem pesymistą co do zarządzania miastem.
A co do posłów, to oni przecież wszyscy w sejmie są tylko maszynką do głosowania i nie mają nic do gadania. Niektórzy jeszcze “załatwiali” pieniądze dla swoich kumpli w miastach i to całe ich działanie. Dlatego też najwięcej kasy szło do Raciborza bo tam rządzili ludzie PIS.
- This reply was modified 1 year, 4 months ago by
grot.