Odnośnie jakości transmisji to fakt, że poziom ligi na nią nie wpłynął i stoi na bardzo wysokim poziomie.
Odnośnie poziomu piłkarskiego już kilka osób napisało czego nam brakuje i się podpisuję pod tym. Zresztą tak jak się podpisywałem pod zmianą trenera w zeszłym sezonie, który za bardzo nie wiedział czego chce. Brak było widać jakiegokolwiek planu a uważam, że zawodnicy nie byli tacy źli. Ogólnie w tych trzech meczach to Odra napędzała ataki i zawodnicy nie bali się brać odpowiedzialności na barki pomimo młodego wieku. Pamiętam jak w zeszłym sezonie niektórzy drwili z transferu Barańskiego …. a okazało się, że był najlepszym zawodnikiem w tym marnym sezonie. Uważam, że mamy kilku ogranych zawodników ale większość dopiero się ogrywa. Wiadome jest, że nadejdą słabsze momenty i trzeba na to przygotować drużynę. I tu przy tak młodej kadrze rola trenera psychologa jest najważniejsza. Ogólnie teraz czeka nas przebudowa obrony ( a szkoda bo jestem pod wrażeniem gry Karwota) i jestem ciekaw kto go zastąpi. Bardzo dobre wrażenie po ostatnich meczach zostawiło jeszcze przynajmniej dwóch młodych zawodników, po których nie koniecznie tego się spodziewałem. Póki co, jeszcze nie będę o nich pisał i nie chodzi mi tu o Gajdę czy Regułę bo ich traktuję jako ogranych zawodników i robią różnice. W sobotę czeka nas pierwszy sprawdzian, ale to mecze z Podbeskidziem, Czechowicami, Bełkiem czy Rowem nas zweryfikują.