Wszyscy tu każdy po kawałku macie w czymś rację. @Angelo ma rację bo w sporcie istnieje coś takiego jak tradycja. Możecie sprawdzić w tabeli wszechczasów jak wysoko jest Odra. I nie bierze się to jedynie z 1 ligi za 14 lat. Stąd mnie też nie podoba się że od 13 lat z małymi wyjątkami widzimy kopanie się po czołach w 5 lidze.Nie mogę np zrozumieć tego dlaczego do klubu przychodzą kopaczo biegacze z dalekich stron.Przeciez te dojazdy czy zakwaterowania ktoś musi im zapłacić.Na takie oberligi to powinny być chłopaki z powiatu czy sąsiedztwa. Krytyka była w 90 latach a wręcz plucie choć to były najlepsze czasy. Ktoś jeszcze pamięta jak armia pedagogów i innych oszołomów chodziła po mieście i powiecie i pierniczyla że wszystko idzie na Odrę. To teraz to dla mnie jedynie delikatna krytyka garstki kibiców z forum bo normalnie to powinien być dym od lat. Taki dym że taki kustosz by wyleciał. Powinien być dym żeby nie postawiono Dziupli. No ale od 2011 roku tak nauczono kibiców że jak ci się nie podoba to przyprowadź sponsorów. To taka dziecinada bo po co są przez te lata prezesi czy dyrektorzy działacze itd.?