Odpowiedz na: Off Top

MGol
Uczestnik

LoslauOW ale prezesem Ruchu jest gość, który był zawodnikiem, dyrektorem i kibicem, więc to nie nie jest do końca tak jak piszesz
Jako, że to off top to wrócę jeszcze do meczu Turzy, z którego oglądałem cześć transmisji. Moją uwagę zwrócił fakt, że w 60 minucie kibice Szczaksy zaczęli skandować “3 liga, 3 liga” i w tym momencie przypomniały mi się demony z Gorzowa i Mołdawii… Nie pomyliłem się. Gratuluję awansu zawodnikom Turzy bo przynajmniej ubędzie jeden trudny rywal. Niestety ich prezes wbił kilka szpilek naszym działaczom a wisienką na torcie dla niego nie dla nas było to, że jeszcze po rundzie jesiennej było daleko od awansu a nasze sparingi z nimi pokazywały, że jest różnica klas ( 5:0 i 2:0 dla nas), napawały optymizmem. Z ciekawostek to Mszana również awansowała do okręgówki. Na obu meczach był komplet. Panowie chyba coś u nas poszło nie tak.. Sarkazm. Kibice Odry nie wyginęli tak jak tu, co niektórzy pisali. Poprostu bolą pewne sprawy. Oby nowy trener wlał nadzieję na lepsze jutro.