Niestety pozostało nam już tylko czekanie na cud. Piękne zapowiedzi o wzmocnieniach itp , niestety nie każdy transfer to wzmocnienie i nie każdy trener to dobry trener . Staram się zrozumieć Prezesa bo warunki pracy miał jakie miał. Teett pisze że na IV lige powinniśmy być mocni finansowo i nareszcie na czysto . Ja też mam taka nadzieje, choć jak nie idzie sportowo to obrońcy Zarzadu mówia o długach wiec ja pytam gdzie podziały się pieniadze z Miasta ? Gdy przychodził poprzedni Prezes i pojawili sie udziałowcy mówili że zadłużenie klubu to ok 350/400 tyś w tym 200tyś względem miasta . W ubiegłym roku miasto przekazało na promocje poprzez sport ok 650 tys z czego Odra dostała 400tys dla siebie a reszte miała rozdysponować na pozostałe kluby które z nia startowały w przetargu. Jak je przekazywała pamietamy doskonale, ale finalnie pieniadze te rozliczyła . Do tego prezes mówił o spłacaniu zawodników z czasów awansu do 3 ligi które wstrzymano- szkoda że nie wspomniał o tym że jest to ugoda na 18 miesiecy i zawodnicy otrzymuja/ otrzymywali średnio po 120 zł miesięcznie – wiec wydatek klubu to ok 2 tyś na miesiac. W miedzy czasie miasto umożyło zadłużenie o ok 150 tyś . Tak wiec każdy kto potrafi liczyć na koniec stwierdzi że już teraz klub powinien funkcjonować na zdrowych zasadach bo przecież udziałowcy co miesiac dokładaja 416 zł za 1 udział a sprzedanych jest ok 80% udziałów, do tego jak napisał sam prezes autokar jest za darmo, boiska do trenowania też . Więc skoro nadal jest zadłużenie w klubie o ja się pytam gdzie jest 400tyś z miasta które klub otrzymał w ubiegłym roku ?! Więc albo klub jest wyprowadzony na czysto albo ktoś robi z nas baranów. Jako że jest to temat sportowy dodam że po sezonie musza być zmiany w sztabie i w myśleniu, z B klasowym podejściem za chwile bedziemy właśnie w tej klasie rozgrywkowej. Zaznaczam że moja wypowiedź nie ma na celu obrażanie kogokolwiek ale nie lubie jak ktoś nas kibiców traktuje jak idiotów.