No tak…
Ubierzmy się jeszcze w garnitury… Wtedy będziemy profesjonalni i będzie od razu cudownie.
a na forum z całą pewnością znajdziemy inwestorów – BRAWO ZA POMYSŁ. Ciekawe gdzie poczytaliście, że jest profesjonalnie – wszędzie podkreślam, że tu potrzeba wiele miesięcy pracy nad poukładaniem czegokolwiek by to działało wogóle.
Aha – wiem wiem … jeszcze Richard, Słodek i Damian…
Myślałem, że będziemy tutaj RAZEM przy ODRZE pomagać… ale nie – tutaj jest tylko pożywka z niepowodzeń bo jest o czym klepać w klawiaturę.
z mojej strony jeden z ostatnich wpisów tutaj – bo obecna formuła spotkań bezpośrednich plus transparentność i komunikacja jaką tutaj starałem się przekazać nie do końca sprawdziła się.
Na koniec tylko trochę dopowiedzeń do zakodowania
PS -1. wbiliście sobie jakiś schiz z przeszłości albo ktoś WAS z boku nakręca do tematu z Darkiem Kozielskim, a tak naprawdę gdyby nie PANA DARKA obiekty (boiska, szatnie, siłownie, obozy, sauny, baseny, domki + AUTOBUS KLUBOWY) za które nie zapłaciliśmy w ostatnim czasie (lub nawet dłużej) NIC (0,00zł słownie: zerozłotych) – to nie mielibyśmy szans nawet trenować, a nawet grać – bo nie mamy własnych obiektów i pieniędzy, a WSZĘDZIE trzeba płacić za każdy trening i wynajęcie obiektu. Ponadto gdyby nie “pan piekarz” jak go chamsko i prostacko nazywacie nie byłoby firmy RAIL STM – dzięki tylko tej firmie gramy jeszcze i jesteśmy na powierzchni po tym jak zostawili spółkę i klub nas “zbawcy” ODRY w postaci dwóch największych udziałowców – czyli Pan Zenon Rek oraz Pan Piotr Dzierżęga, którzy nie przekazali złamanej złotówki od bardzo długiego czasu (w odróżnieniu od tych co zostali, a którzy są z nami i co miesiąc płacą prywatne fundusze by to ratować)
PS -2. w ostatnim tygodniu udało się umorzyć 150tys długu w mieście u prezydenta od “spadków” wielbionych poprzedników ze źle rozliczonych dotacji i w zasadzie udało się w pół roku (od października) zredukować 220tys. całość zadłużeń klubu –> (zostało jeszcze około 150tys. – wśród nich niezapłaceni zawodnicy i trenerzy od tych co zbawiali ODRĘ w ostatnich sezonach, Urzędy Skarbowe i ZUS-y z I i II kwartału 2022r. oraz trochę drobnych co się do nas zgłaszają namiętnie z ostatnich 2 lat.)
PS 3 – a co do propozycji dla SWD – to jest zautoryzowany wywiad gdzie są wskazane propozycje – ale chyba dla zainteresowanych i czytających internety nie zaginął https://sportdziennik.com/kuriozalne-reguly-gry/
PS 4 –> Pytam się jeszcze jedną rzecz… tutaj chyba bezpośrednio do ANGELO –> gdzie są te firmy, które czekają w kolejce by pomóc Odrze,a my przed nimi się bronimy? Gdzie ich listy intencyjne? Gdzie ich potwierdzone “chęci”? Udziały do kupienia czekają i ODRA też czeka… wystarczy zgłosić się do klubu, do mnie… do kogokolwiek – CZEKAMY !! Musimy jednak poznać się by komuś sprzedać udział DUMY WODZISŁAWIA chyba, a z legendarnych opowieści internetowych nie wyżyjemy.
Z mojej strony powiem szczerze KONIEC DYSKUSJI TUTAJ –> jak ktoś będzie chciał podyskutować i POMÓC ODRZE to można mnie spotkać na meczach lub treningach.
pozdrawiam
M.P