Panie Prezesie wyśmiewanie ludzi komentujacych na Forum nie jest najlepszym sposobem na poprawienie atmosfery ….. Oczywiście nie musi się Pan zgadzać z krytyka , ale prawda jest taka że o ile organizacyjnie ogarnia Pan sprawy majac ograniczone możliwości o tyle sportowo wyglada to dramatycznie. Nie przekonuja mnie dziś tłumaczenia że klubu nie stać na lepszych zawodników ponieważ sztab twierdził że ściagnięto tych których chcieliście . Jeśli klub chciałby innych ( droższych ) to wystarczyło zrobić o trzy transfery mniej i ściagnać tych innych . Prawda jest taka że przed runda Trener ze sztabem twierdzili że sa zadowoleni z kadry jaka udało się zebrać. Wiemy też że nie ma kolejki chętnych na to by zostać udziałowcem czy sponsorem klubu, ale powodów dlaczego tak jest wydaje mi się jest conajmniej kilka. Ja nie mam pretensji do ludzi zarzadzajacych klubem o to że nie daja wiekszych pieniędzy , ale wyraźnie nie maja na to pomysłu. Do tego jest tam hamulcowy od prawie 15tu lat nic nie robiacy działacz z którym nie po drodze przedsiębiorca z naszego miasta . A już poszukiwania wolontariuszy na mecz zaznaczajac że klub szuka osób trzeźwych tylko pokazuje obraz całej tej sytuacji. To bolesne ale Pan jako Prezes przejazuje nam ustalenia tych działaczy żyjacych jeszcze w poprzedniej epoce. Mimo wszystko w sobotę ponownie pojawię sie na B8 i będe wspierał klub majac nadzieje na lepsze jutro. Zaznaczam że mój wpis nie ma na celu nikogo obrazić , zwracam tylko uwage na to że nie da się dzisiaj zarzadzać klubem w sposób jaki robiło się to 15/20 lat temu- bo tak to zarzadzane sa kluby w B klasie.