Fajnie że prezes naświetlił nam jak wyglada sytuacja. Wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę że nie jest łatwo i zadanie przed zarzadem a w zasadzie przed nami wszystkimi ciężkie . Chcę wierzyć jednak w to że zarzad zrobi wszystko by utrzymać 3 ligę . Prawdopodobnie na prosta klub nie wyjdzie jutro , za tydzień być może potrwa to rok albo i dłużej . U nas zawsze były problemy z finansami, w innych klubach pewnie też maja swoje problemy ale u nas kłopot jest taki że jest za dużo zmian co pół roku. Już wiele lat tak jest , prezesem został Śmiatek i było nie mamy kasy bo spłacamy coś tam , przyszedł Stolarski mówił o celach ale nie zrobił bo poprzednicy , teraz jest Prezes Piwoński i nadal kasy brak , za chwile spadniemy zmieni sie prezes i wiadomo co powie … bo poprzednicy . Ja myślę że skoro dorosły facet bierze się za to , to sprawdził z czym się bedzie mierzył . Prezesowi życzę by to poukładał, sztabowi by znalazł sposób na poskładanie drużyny , nam kibicom życzę cierpliwości – bo wszyscy zdajemy sobie sprawe z tego że walka o ligowy byt bedzie do ostatniej kolejki. Więc nie oczekujemy mega transferów, nie oczekujemy samych wygranych, ale oczekujemy walki w każdym meczu przez 90 minut. Nie ma meczów mniej czy bardziej ważnych, w każdym trzeba zostawić serce . Teraz z mojej strony następuje cisza by zarzad nie czuł niepotrzebnej presji. Zobaczymy efekty po okresie przygotowawczym – Prezesie my wierzymy