Wcale mnie nie zdziwiła informacja o Kuczerze bo był wyróżniającym się zawodnikiem w zespole, który występuje klasę niżej niż jego macierzysty klub a do tego strzelił kilka bramek, więc pewnie sam ma też ambicję by spróbować wyżej. Dzięki za grę i powodzenia. Zdziwiła mnie za to informacja odnośnie Elorhana bo tylko w kliku meczach w końcówce mógł się pokazać i myślałem, że zostanie z nami, porządnie przepracuje sezon przygotowawczy i się pokaże na wiosnę z jeszcze lepszej strony bo jakiś potencjał ma. Odnośnie nowego dyrektora sportowego to ma coś czego brakuje niektórym osobom- kontakty, więc jeśli klub będzie miał zapewnione finansowanie to może coś ciekawego zbudować. Problemem niestety znowu będzie to, że większość zawodników będzie nowych bo na tą chwilę ( ubyło 8 zawodników a nie wiadomo czy jeszcze ktoś nie odejdzie. Co ze Zdunkiem? Jeśli mnie pamięć nie myli to miał tylko kontrakt na pół roku? Angelo teoretycznie to myśmy mieli silny zespół z zawodnikami, którzy powinni tą ligę przewyższać a wyszło to wszystko miernie. Dajmy nowemu dyrektorowi trochę czasu.:Angelo czy jest coś na rzeczy odnośnie udziałowców klubu?