Na tymi starym forum zawsze były różne zdania i nikt się raczej nie obrażał…chociaż były i takie przypadki 😉 Oczywiście na meczu będę, liczę przede wszystkim na walkę i doping z obu stron. Dobry ruch to promocja ceny i godzina spotkania. Mam nadzieję, że te lampy jeszcze świecą bo pamiętam, że tych żarówek czynnych tam było ostatnio coraz mniej. Trener nie ma łatwego zadania ale dostaje od nas jak sądzę kredyt zaufania i ja wierzę, że potrafi wykrzesać z tego zespołu więcej wiary i jakości oraz że jest w stanie w tak krótkim czasie poukładać te rozsypane “klocki” na boisku. Nie podejmuję się typowania składu, bo szczerze mówiąc to ja do końca nie wiem kto na której pozycji (poza kilkoma zawodnikami) powinien grać…tak mieszał tymi składami Trzeciak, że się potraciłem. Ostatni mecz w Radlinie i tamto ustawienie już to jakiś obraz dało ale radlin to Radlin, a dzisiaj wyjdzie przeciwko Odrze poukładany i zmotywowany Zespół. Zawsze uważam i uważałem, że dobra obrona i bramkarz to klucz. Wcale się nie zachwycam tym Onopko, bo już ktoś wcześniej zauważył – jest dobry na linii ale ani nie potrafi wyłapać dośrodkowań (piąstkowania bez kontroli i przed siebie) ani też jakoś mądrej kontry szybko rozpocząć. Zobaczymy jak będzie….czyż może być jeszcze gorzej??? Zawsze może ale My wierzymy!