Myślę, że wszyscy mamy rację, zarówno Greg, który stawia na reklamę w sieci jak i uliczną, Angelo który stwierdza, że dobra gra sama przyciąga. Ja z kolei pisałem o pozyskiwaniu sponsorów/ reklamodawców, dzięki którym można stabilnie rozwijać klub i inwestować w przyszlość. Po 500 osób to praktycznie teraz było na każdym meczu w sezonie, może poza dwoma wyjątkami z tym, że to nie powód do dumy bo na “c” klasę więcej chodziło. Tu na każdym meczu powinno być przynajmniej 900-1000 osób ale żeby to zrobić potrzebna jest reklama, dobra gra), brak takich dramatycznych zdarzeń jak protest zawodników z powodu opóźnień w wypłatach, czy rozwijania mody na Odrę. Ostatnio widziałem na stronie historii Odry jak pod patronatem Odry były rozgrywane rozgrywki ligi szkolnej w latach 80. Młodych trzeba przyciągać na stadion i dlatego brawa dla socios za organizację dnia dziecka. Być może zrobić jakąś akcję w stylu co mecz uczniowie danej szkoły do 18 roku życia mogą wejść za darmo? Przed nami 100-lecie. Ktoś kto nigdy nie był na meczu ani nie pamięta sukcesów Odry bez akcji marketingowej na mecz nie przyjdzie, dlatego teraz mamy dużą reklamę w mediach i trzeba ją umiejętnie wykorzystać. Dzięki temu, że otwarto wystawę już pisało o naszym klubie kilka mediów.