Odpowiedz na: Transfery

FzG
Uczestnik

Kibic01
Macedończyk o którym mowa dopiero niedawno dogadał się z FC SHKUPI na rozwiązanie swojego kontraktu na zasadzie porozumienia stron. Kiedy był cały ten cyrk z tym testem DLA WSZYSTKICH miał on jeszcze ważny roczny kontrakt z FC SHKUPI. Wtedy jego transfer nawet nie wchodził w rachubę bo Odra by musiała za niego zapłacić, a nas obecnie na to nie stać! Sytuacja się zmieniła pomiędzy dwoma ich zgrupowaniami, pierwszym w Ochrydzie na którym był obecny z pierwszym zespołem, a drugim w Turcji gdzie już nie poleciał ponieważ właściciel zmienił listę osób na dwa dni przed wylotem. Jemu zależy na graniu w jak największej ilości meczy więc bądź spokojny. Jak nie Odra to będzie grał gdzieś indziej. Ja tylko podsunąłem propozycję dobrego zawodnika jak na naszą ligę.
Tak jak pisze Angelo ludzie, którzy chcą pomóc klubowi jak np Damian Wróbel czy Ryszard Wieczorek są w klubie olewani. Ten pierwszy jak wiadomo ma bardzo duże możliwości w sprowadzaniu zawodników. Sam jeździ po różnych klubach i wyszukuje młode talenty. Wiele razy z nim rozmawiałem już po odejściu z Odry i zawsze mówił, że jest chętny do współpracy z Odrą. Nawet po ostatnim meczu z Bytomiem zapowiadział, że będzie pomagał Odrze. Szkoda, że jeszcze dużo wody w Leśnicy upłynie zanim ktoś w Wodzisławiu w końcu to zrozumie. Taka sama zasada jest z Richardem, który jest jedną z naszych legend i powiedział, że do Odry może przychodzić nawet kilka razy. Zawsze będę tych ludzi szanował…