LoslauOW według Ciebie kłamię bo nigdy bym nie porównywał Odry do klubu z Gorzyc. Pewnie jeszcze znajdziesz inne takie przykłady może w Olzie, może w jakiejś innej gminie czy wsi. Ja mówiłem o poważnych klubach a nie amatorskim kopaniu.
Napisał Ci Wroński,że to nie Wieczorek poszedł ale mu podziękowano. Ale oczywiście Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości bo znajomy coś powiedział. To wymień z nazwiska tego gracza bo inaczej to jest kuzynka.
Wymieniłeś rządzących Odrą i napisałeś, że mogą robić co chcą. Masz rację, ale my też mamy prawo oceniać ich pracę i rządy. Tego chyba nam nie zabronisz.
Ja chodzę na mecze Odry od kilkudziesięciu lat i pierwszy raz zastanawiam się czy dalej będę chodził. Skoro frekwencja na meczach była na wiosnę taka to jak myślisz czyja to zasługa ? Może przez chwilę zastanowisz się też nad tym ? Według Ciebie to wina kibiców ? bo według mnie to wina rządzących bo to oni podejmują decyzje i odpowiadają za skutki swoich decyzji.
Nie byłoby żadnego upadku klubu gdyby nasz właściciel oprócz wkładania kija w szprychy zaczął robić coś pozytywnego albo najlepiej oddał by swoje udziały tym którzy chcieli działać. Ta bajka o tym ,że nikt nie chciał wtedy pomagać Odrze jak widzę do dzisiaj ma się dobrze. Tak nikt nie chciał dawać pieniędzy na zagadkowy twór jakim był klub z właścicielem APN.
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 3 lata temu przez
grot.