Odpowiedz na: Sparingi

Starykibic
Uczestnik

tak czytam każdego dnia informacje na forum.mam ogromny szacunek dla ludzi tu piszacych,bo maja w sercu dobro Odry-no ale to niestety pare ludzi i nie dziwie sie ze tak wyglada teraz sytuacja w nszym klubie bo po prostu frekwencją na meczach dalismy sami przyzwolenie na takie a nie inne podejście zarządu-kogo i czego maja sie obawiac widząc że ta pozostałą już garstka to ilosc podobna na meczach okręgowki.Oczywiście nie jestem zwolennikiem zbyt wczesnego oceniania co bedzie dobre co bedzie zle.ale chyba ogolne dowiadczenie nakazuje zeby nie przywiazywac zbyt duzej wagi do tego co np.jakis dziennikarzyna ze Sportu napisze.nie badzcie naiwni i nie dajcie sie nabierac na teksty typu że Slodowy by przyszedl jak by zostal Wieczorek.Totalna wyssana z palca bzdura-jak sie utrzymuje rodzine,jak trzeba w tych czasach jakos funkcjonowac to naprawde nie ma sentymentow ale liczy sie że gdzies dają 6 tys. zamiast 4 tysiecy.nie jestem sympatykiem p.Pontusa ale tez przesadzone jest wychwalanie pod niebiosa p.Wróbla-z tego co pamietam to za jego kadencji zostal zatrudniony jeden trener-p.Nowak totalnie anonimowy i niedoswiadczony,a test Angelo o tym ze bylby w stanie namowic Cecherza to bylo juz totalnie wziete gdzies z kosmosu.ja tez moge napisac ze jakbym byl dyrektorem spprtowym to sciagnalbym Ancelotiego-a co tam,napisac i zrobic wode z mozgu mozna.no i bardzo prosze ,nie robcie z drużyny grajacej w rundzie jesiennej poprzedniego sezonu jakiejs wyjatkowej,bo poza poczatkiem nie byl to tez fotbol ktory powodowal jakis zachwyt-to byla druzyna na 8-10 miejsce i nie przesadzajcie z opinami jakich to cudownych transferow dokonal p.Wróbel.a co do testow to jestem jak najbardziej na tak-to doskonaly sposob zeby wylowic kogos ciekawego z regionu i nawet jak z 30 zawodnikow zostałby jeden to juz byłby sukces i wydaje mi sie ze wlasnie w tym kierunku trzeba sie poruszac a nie czekac na propozycje pseudomenedzerow