Odpowiedz na: Stadion Aleja-wczoraj, dziś i jutro

Don C.
Uczestnik

Słucham na bieżąco komisje i sesje RM.Nie wszystkie tylko te ważniejsze tj. budżetu,inwestycji,sportu.Trzeba do tego czasu i żelazowej woli żeby słuchać co oni tam wygadują.Jakbysci słyszeli nieraz pedagoga/kustosza MOSiR jak bardzo dużo pracy jest wykonanej i jak bardzo troszczą się o obiekty MOSiR to ręce by się wam składały same do braw. Administrator z tej troski jest bardzo zadowolony. Co do projektu modernizacji stadionu to na jednej z ostatnich komisji kustosz na zapytanie radnych stwierdził że intensywne prace projektowe ciągle trwają 🙂 Ze swojej strony dodam że obserwując już lata ich podejście do obiektów sportowych na 99% jestem przekonany że ten projekt będzie celowo spierniczony.Wszak marzenie pedagoga/kustosza kibica Górnika to żeby był taki stadion jak w … Karpaczu. To możecie sprawdzić tam nie ma prawie wcale trybun. Pisałem na ten temat już dawno do 2 radnych żeby ich uczulić i żeby chcieli widzieć wizualizacje stadionu. Okazuje się że nikt do dnia dzisiejszego nie widział tej wizualizacji.Czyli pewnego dnia każdy zostanie postawiony przed faktem dokonanym. Albo konina która przedstawia będzie musiała się wszystkim podobać albo będzie trzeba blokować dziadostwo i minie kolejnych 10 lat.Tak ja to widzę.